MaathaarwerkenStacks Image 304

Frontline Haarsysteem

Het Frontline Hairsystem haarwerk heeft zijn oorsprong in de film- en toneelwereld. Dit haarwerk bestaat voor 100% uit echt haar en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Uniek aan dit haarwerk systeem is dat de uiterst dunne Front Line (French Lace) maakt dat uw haar zelfs naar achteren gedragen kan worden zonder dat men ziet dat u een haarwerk draagt, het lijkt alsof uw haar rechtstreeks uit de hoofdhuid groeit, dankzij dit haarwerk.
Dit haarwerk voelt aan als uw eigen haar en kan zowel voor mannen als vrouwen - bijvoorbeeld in een Full-Cap - gemaakt worden.
Lees verder>>>

ContactSkin Haarwerk


NextGen en Hair4U haarwerken zijn een natuurgetrouwe ContactSkin en voelt aan zoals je eigen haar aanvoelt met een flinterdunne 'Skin' als tweede huid. Het grote voordeel is dat u er zelf geen onderhoud aan heeft doordat het volledig wordt bevestigd.

Je gaat iedere 4/5 weken naar de kapper, krijgt iedere 4/5 weken nieuw haar en, als je dat wenst telkens weer een ander kapsel. Dit haarwerk is een van de meest exclusieve in zijn soort.
Lees verder>>>
Stacks Image 302
Kaalheid kent vele oorzaken. Op deze website leest u meer over verschillende vormen van kaalheid, haaruitval en mogelijkheden die er momenteel zijn om dit probleem op te lossen. Blijf niet langer met uw kaalheidsproblemen rondlopen en neem vandaag nog de eerste stap!

© 2013 Kaalheidsproblemen.nl - Alles over kaalheid, haaruitval, haarwerken, pruiken, haarstukken en andere haaroplossingen