De eerste stap naar de Haarwerk Specialist


Wanneer is het moment aangebroken om eens contact te zoeken met de haarwerk specialist? Dat is voor iedereen verschillend. Als u een chemotherapie behandeling moet ondergaan en niet met en kaal hoofd wilt rondlopen kunt u het beste vooraf aan de behandeling contact zoeken met de specialist. Deze kan uw eigen haar bekijken en daar een passend haarwerk of pruik bij aanbevelen. Het is zelfs mogelijk een pruik te laten maken van echt Europees haar die niet onder doet voor uw eigen haar. Bij volledig maatwerk is de levertijd hiervoor wat langer (10 tot 12 weken) waardoor het minder geschikt is als tijdelijke oplossing voor uw haarverlies. Maar bijvoorbeeld Semi maathaarwerk met Europees haar kan al binnen één week geleverd worden!

Zowel voor mannen als vrouwen


Indien u last heeft heeft van erfelijke haaruitval zal de beslissing voor aanschaf van een haarwerk voor iedereen verschillend zijn. Bij mannen is haaruitval vaak goed te zien door een teruglopende haargrens. Bij mannen komt haaruitval ook op jongere leeftijd voor dan bij vrouwen en zullen mannen dus eerder de stap naar de haarwerk specialist maken.

Bij vrouwen wordt het haar vaak met de jaren dunner en zullen niet snel kale plekken ontstaan, het zal zich kenmerken door dunner wordend haar. De eerste stap naar de haarwerkspecialist betekent niet direct dat u een haarwerk moet aanschaffen, u kunt zich eerst laten voorlichten over alle voor- en nadelen.

Wat kan de haarwerk specialist voor u betekenen?


> Heeft jarenlange ervaring met haarwerken voor mannen en vrouwen
> Biedt persoonlijke aandacht voor uw specifieke situaties en levert maatwerk
> Neemt zonodig de afhandeling met uw ziektekosten verzekeraar uit handen
> Biedt goede nazorg voor het juist dragen en behandelen van uw haarwerk
> Komt zo mogelijk bij u aan huis voor het aanmeten van uw haarwerk als uw gezondheid dat niet toe laat
Stacks Image 175
Kaalheid kent vele oorzaken. Op deze website leest u meer over verschillende vormen van kaalheid, haaruitval en mogelijkheden die er momenteel zijn om dit probleem op te lossen. Blijf niet langer met uw kaalheidsproblemen rondlopen en neem vandaag nog de eerste stap!

© 2013 Kaalheidsproblemen.nl - Alles over kaalheid, haaruitval, haarwerken, pruiken, haarstukken en andere haaroplossingen