Haarwerken en PruikenMaathaarwerken

Dit is de top als het gaat om perfectie in haarwerken. Deze haarwerken worden volledig op maat vervaardigd, in iedere gewenste kleur, en hebben een onzichtbare rand waardoor u uw haar zelfs helemaal achterover kunt dragen.
Lees verder>>>

Mutsjes en Accessoires

Indien u haaruitval heeft t.g.v. chemotherapie en niet direct over een pruik beschikt kan een mutjes of hoofddoek zorgen voor extra comfort, warmte en eventueel ter overbrugging van de tijd die de levering van uw haarwerk in beslag neemt. Ook op momenten dat u even geen haarwerk wilt dragen kan dit een comfortabele oplossing zijn. Kijk op deze website voor de verschillende mogelijkheden in mutsjes en accessoires.

Semi Maathaarwerk

Deze haarwerken zijn gemaakt van echt Europees haar, leverbaar in 3 verschillende lengtes en in acht verschillende, natuurlijke, kleuren. Deze haarwerken kunnen in ieder gewenst model geknipt worden.
Lees verder >>>

Confectie haarwerken

Deze volledige haarwerken zijn uitermate geschikt voor tijdelijke kaalheid. Indien uw kaalheid van tijdelijke aard is, zoals tijdens chemotherapie behandeling, door stress of andere aandoeningen kan dit een goede oplossing bieden. Lees verder>>>
Stacks Image 73
Stacks Image 76
Stacks Image 80
Stacks Image 86
Kaalheid kent vele oorzaken. Op deze website leest u meer over verschillende vormen van kaalheid, haaruitval en mogelijkheden die er momenteel zijn om dit probleem op te lossen. Blijf niet langer met uw kaalheidsproblemen rondlopen en neem vandaag nog de eerste stap!

© 2013 Kaalheidsproblemen.nl - Alles over kaalheid, haaruitval, haarwerken, pruiken, haarstukken en andere haaroplossingen