Confectie HaarwerkenDeze haarwerken zijn bij uitstek geschikt bij tijdelijke kaalheid zoals zich kan voordoen wanneer u een behandeling met chemotherapie moet ondergaan. Er is een uitgebreid assortiment aan modellen leverbaar, van modern, tot klassiek, van stijlvol tot trendy.

Confectiehaarwerken kunnen op verschillende manier worden bevestigd. Samen met u zal de haarwerkspecialist bekijken wat voor u de beste oplossing is.

Confectiehaarwerken zijn leverbaar in diverse prijsklassen, dit wordt met name bepaald door het type haar wat u wenst. Er zijn haarwerken gemaakt van synthetisch of echt haar. U zult begrijpen dat de kwaliteit en het gevoel van echt haar wat hogere kosten met zich mee zal brengen.
Stacks Image 277
Stacks Image 281

ONDERVINDT U MOMENTEEL TIJDELIJKE HAARUITVAL T.G.V CHEMOTHERAPIE OF EEN ANDERE REDEN?

NEEM CONTACT OP MET DE HAARWERKSPECIALIST VOOR AANMETEN EN LEVERING VAN UW HAARWERK AAN HUIS
KLIK HIER

Kaalheid kent vele oorzaken. Op deze website leest u meer over verschillende vormen van kaalheid, haaruitval en mogelijkheden die er momenteel zijn om dit probleem op te lossen. Blijf niet langer met uw kaalheidsproblemen rondlopen en neem vandaag nog de eerste stap!

© 2013 Kaalheidsproblemen.nl - Alles over kaalheid, haaruitval, haarwerken, pruiken, haarstukken en andere haaroplossingen